Οι κεραυνοί «εξαφάνισαν» τα δύο πόδια της Χαλκιδικής από τον χάρτη! Τι λέει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό

Οι κεραυνοί «εξαφάνισαν» τα δύο πόδια της Χαλκιδικής από τον χάρτη! Τι λέει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό

imageAthens Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 Home αρνιακος ελλαδα καιρος νεα χαλκιδικη Οι κεραυνοί «εξαφάνισαν» τα δύο πόδια της Χαλκιδικής από τον χάρτη! Τι λέει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό Οι κεραυνοί «εξαφάνισαν» τα δύο πόδια της Χαλκιδικής από τον χάρτη! Τι λέει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό 7/11/2019 02:16:00 μ.μ. αρνιακος, ελλαδα, καιρος, νεα, χαλκιδικη, Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας από την θεομηνία στην Χαλκιδική αργά το βράδυ της Τετάρτης (10.07.2019). Η θεομηνία στην Χαλκιδική στοίχισε την ζωή σε 7 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε δεκάδες άλλους, ισοπεδώνοντας παράλληλα ολόκληρες περιοχές. Μιλώντας στο newsit.

gr, ο Τάσος Αρνιακός δηλώνει πως τα χειρότερα στην περιοχή πέρασαν, και πως τα ακραία φαινόμενα κατευθύνονται προς την Τουρκία.

Όμως ο καιρός θα σταματήσει για λίγο να… θυμίζει καλοκαίρι, αφού και βροχερός θα είναι και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει.«Εξαφανίστηκαν» τα δύο πόδια της Χαλκιδικής από τους κεραυνούς Όπως παρουσιάζει σε ειδικό χάρτη το meteo.gr, η περιοχή «βομβαρδίστηκε» από κεραυνούς μέσα σε λίγη ώρα. Μάλιστα εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως οι κεραυνοί σημειώνονται με κόκκινες κουκίδες, και τα δύο πόδια της Χαλκιδικής έχουν κυριολεκτικά… εξαφανιστεί μέσα στο κόκκινο! Αναλυτικά όσα δηλώνει Τάσος Αρνιακός στο newsit.

gr για τον καιρό:.

Leave a Reply