ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ—ΓΕΣ—ΓΕΝ—ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ—ΓΕΣ—ΓΕΝ—ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

imageHELLENIC GEOGRAPHIC 15 Μαΐ 2019 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ—ΓΕΣ—ΓΕΝ—ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ—ΓΕΣ—ΓΕΝ—ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ—ΓΕΣ—ΓΕΝ—ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.

ΑΣ., ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΒΕΒΑΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ—-ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ Ο.

Ε.Α. ΔΙΑ <<ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ>> .ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Σ/Σ ΤΗΣ Ο.

Ε.

Α. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ::: (1): ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ Η’ ΓΕΩΤΡΗΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ::: (Α): ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ, ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ «ΜΠΟΡΝΤΩ BERELLI» ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ:::ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «BORA» Η’ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.___ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΚΥΜΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΒΑΡΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΔΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

___ (Β): ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΔΙΟΤΙ, ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ «Α/Α ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ», ΟΥΤΕ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟ 5 ΑΞΙΟΜΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΥΓΧΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΔΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΣΤΟΧΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΑΟΥΣ ΕΛΙΓΜΩΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.

__ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 25Ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ—, ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΟΛΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΟΥ 25ΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25ΟΥ, ΟΠΟΤΕ DE FACTO Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΤΑ.___ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ, ΗΤΟΙ 0:30’ ΛΕΠΤΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Α/Α S—400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ—ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΩΝ—ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.___ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΑΝΤΑΡΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡ/ΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ ΤΩΝ 4 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ (ΣΥΜΠΤΥΧΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ), ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ.___ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ:::ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ STINGER ΚΑΤΑ CHINOOK, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΧΎΡΩΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΎΡΑ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΟΧΥΡΩΣΕΙΣ.___ ΠΡΟΣΟΧΗ:::ΠΡΟΣΟΧΗ:::ΠΡΟΣΟΧΗ::: ΕΠΕΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η Α/Α ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΤΩΝ “BORDO BERELLI” ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ (ΡΟΥΠΕΛ::ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ 1941), ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΔΟ’Ι’ΡΑΝΗΣ (ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ GLUCKSBURG 1941), ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΛΟΓΩ ΒΕΒΑΙΑΣ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ Τ/Θ ΚΑΙ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ 1Ης ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ.

_ __ ΟΜΟΙΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΤΙΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΙΟΝΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΕΩΣ «ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ» ΤΟΥΡΚΙΑΣ—ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟ—ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.___ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ».

___ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α., ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.

ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ–ΙΩΛΚΟΣ.___.

Leave a Reply