Συγκλονίζει ο ξεναγός του ελληνικού γκρουπ στο Μπάνσκο: Έτσι έγινε η τραγωδία – [Euro2day.gr]

Συγκλονίζει ο ξεναγός του ελληνικού γκρουπ στο Μπάνσκο: Έτσι έγινε η τραγωδία – [Euro2day.gr]

imageΔύο νεκροί από χιονοστιβάδα στο Μπάνκσο Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλγαρία, καθώς δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους λόγω χιονοστιβάδας στο Μπάνσκο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sofiaglobe, πρόκειται για δύο Βούλγαρους, ηλικίας 23 και 30 ετών, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από μεγάλο όγκο χιονιού, που αποκολλήθηκε. enikos.gr (Φώτο αρχείου) πριν από 1 ώρα 7 λεπτά ·
Larisanew.

gr Συγκλονίζει ο ξεναγός του ελληνικού γκρουπ στο Μπάνσκο: Έτσι έγινε η τραγωδία “Δεν υπήρξε κίνδυνος για συμπατριώτες, για να καθησυχάσουμε τους συγγενείς και τους Έλληνες που βρίσκονται στο Μπάνσκο, δεν υπάρχει Έλληνας θύμα της χιονοστιβάδας” καθησυχάζει ο κ.

Θεοδωρίδης και περιγράφει πώς έγινε η τραγωδία: “Μάθαμε ότι ανέβηκαν για snowboard και βγήκαν από την πίστα. Είχε μεγάλο γκρεμό εκεί και δυστυχώς ξεκίνησε να πέφτει και η χιονοστιβάδα και.

.

.

πριν από 1 ώρα 19 λεπτά ·
Real.gr ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΚΡΟΥΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ (VIDEO) Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Στράτος Θεοδωρίδης, αρχηγός του γκρουπ των Ελλήνων, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας στο Μπάνσκο. “Δεν υπήρξε κίνδυνος για συμπατριώτες, για να καθησυχάσουμε τους συγγενείς και τους Έλληνες που βρίσκονται στο Μπάνσκο, δεν υπάρχει Έλληνας θύμα της χιονοστιβάδας” καθησυχάζει ο κ. πριν από 1 ώρα 24 λεπτά ·
Voria.gr Βουλγαρία: Νεκροί από χιονοστιβάδα δύο εκδρομείς στο Μπάνσκο Από χιονοστιβάδα σκοτώθηκαν αργά σήμερα δύο εκδρομείς που έκαναν σνόου-μπορντ στην ορεινή περιοχή Μπάνσκο της Βουλγαρίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Σταυρός.

Η χιονοστιβάδα σημειώθηκε στις δυτικές πλαγιές της κορυφής Τοντόρκα στο όρος Πιρίν, όπου οι ομάδες διάσωσης εντόπισαν τους δύο εκδρομείς νεκρούς. Παρά τις επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις της.

.. πριν από 1 ώρα 24 λεπτά ·
Tempo24.news Συγκλονίζει ο ξεναγός του ελληνικού γκρουπ στο Μπάνσκο: Έτσι έγινε η τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Στράτος Θεοδωρίδης, αρχηγός του γκρουπ των Ελλήνων, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας στο Μπάνσκο. “Δεν υπήρξε κίνδυνος για συμπατριώτες, για να καθησυχάσουμε τους συγγενείς και τους Έλληνες που βρίσκονται στο Μπάνσκο, δεν υπάρχει Έλληνας θύμα της χιονοστιβάδας” καθησυχάζει ο κ. πριν από 1 ώρα 26 λεπτά ·
Tempo24.

news Δύο εκδρομείς νεκροί από χιονοστιβάδα στο Μπάνσκο Δύο εκδρομείς που έκαναν σνόου-μπορν στο ορεινή περιοχή Μπάνσκο της Βουλγαρίας σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα αργά σήμερα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Σταυρός. Η χιονοστιβάδα σημειώθηκε στις δυτικές πλαγιές της κορυφής Τοντόρκα στο όρος Πιρίν, ανέφερε η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι δυστυχώς οι ομάδες διάσωσης εντόπισαν τους δύο εκδρομείς νεκρούς. Παρά τις.

.. πριν από 1 ώρα 37 λεπτά ·
Thesspress.gr ΥΠΕΞ: Κανένας Έλληνας μεταξύ των τραυματιών στο Μπάνσκο Πηγές του υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) ανέφεραν στην ΕΡΤ ότι δεν αναφέρονται προς το παρόν Έλληνες μεταξύ των τραυματιών από τη χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο στη Βουλγαρία… Μεγάλος όγκος χιονιού αποκολλήθηκε εκτός χιονοδρομικής πίστας, σε κορυφή με απάτητα χιόνια, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τουλάχιστον τέσσερα άτομα που έκαναν snowboard στην… πριν από 1 ώρα 38 λεπτά ·
Eretikos.gr Χιονοστιβάδα στο Μπάνσκο καταπλάκωσε τουρίστες – Ανάμεσά τους και Έλληνες Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε άτομα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Σύμφωνα με το seleo.gr, όπως έγινε γνωστό, μεγάλος όγκος χιονιού αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τουλάχιστον τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δυο είναι Έλληνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανασύρθηκαν δύο νεκροί με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Στις περιοχές χειμωνιάτικων θέρετρων της Βουλγαρίας είχε.

.. πριν από 1 ώρα 43 λεπτά ·
Gargalianoionline.gr.

Celebrate the  relationship between two!

Join us at www.linkfortwo.com

Leave a Reply